مصرف انبوه شکلات در اواخر دهه 1800 زمانی که میلتون اس. هرشی شروع به فروش کارامل های با روکش شکلات کرد، به ایالات متحده رسید. او سپس فرمول خود
را برای شکلات شیری ایجاد کرد، تجهیزات کارخانه شکلات سازی را خریداری کرد و شکلات تخته ای و اشکال دیگر مانند بوسه های هرشی را در سال 1900 به تولید انبوه معرفی کرد.
در سال 1923، شرکت Mars نوار راه شیری را با قرار دادن نوقا در داخل یک تخته شکلات توسعه داد. در همان سال، کارمند سابق هرشی H.B. ریس فنجان های کره
بادام زمینی ریس را معرفی کرد که بعداً بخشی از برند هرشی شد.
با گذشت سالها، شکلاتهای تولیدکنندگان کوچک و بزرگ به طور فزایندهای نوآورانه شدهاند.
شکلات خارجی در تهران نوعی شیرینی است که از دانه های کاکائو، دانه های گیاه کاکائو درست می شود. تعداد زیادی از محصولات تهیه شده از آن در بازار وجود
دارد، از پودر کاکائو برای تهیه نوشیدنی گرفته تا شکلات سفید، و اکثر بازارها مقطعی از شیرینی ها را برای مشتریان خود حمل می کنند. شکلات علاوه بر اینکه در
بازارهای عمومی و فروشگاههای مواد غذایی موجود است، میتواند از شرکتهای تخصصی که شیرینیهای لوکس و متمایز میسازند نیز خریداری شود.
منشا کاکائو در آمریکای مرکزی است. امروزه کاکائو بیشتر در آمریکای جنوبی و مرکزی و در غرب آفریقا کشت می شود. برخی از کشورهای آسیایی نیز شروع به
کشت این محصول کرده اند. در واقع انواع مختلفی از گیاه کاکائو وجود دارد که همه آنها شکلات هایی با طعم های کمی متفاوت تولید می کنند. عطر و طعم آن نیز
تحت تأثیر محل رشد گیاه، نحوه نگهداری آن پس از برداشت و نحوه پردازش آن است. شرکتها پول زیادی را برای ایجاد ترکیبهای ایدهآل از دانههای کاکائو
سرمایهگذاری میکنند تا طعمهایی را ایجاد کنند که مصرفکنندگانشان به آن عادت دارند.
برای تهیه شکلات خارجی می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.