با خوردن سیر ترشی خانگی از بیماری کرونا در امان باشید

مصرف سیر ترشی خانگی به مقدار زیاد و با معده خالی می تواند باعث مشکلات معده شود. بلعیدن سیر برای کسانی که بیماری معده دارند ممکن است درست نباشد. زیرا می تواند باعث تحریک معده شود.

همچنین قورت دادن سیر برای مادران باردار و شیرده ناخوشایند است. برای درمان منظم سیر برای زنانی که از قرص های ضد بارداری استفاده می کنند توصیه نمی شود. زیرا سیر اثر قرص های ضد بارداری را کاهش می دهد.

مصرف آن توسط افراد مبتلا به آلرژی ممکن است باعث نتایج نامطلوب شود.

سیر به ندرت می تواند عوارض جانبی مانند معده درد، حالت تهوع، استفراغ ایجاد کند. به همین دلیل، برای کسانی که می خواهند به طور منظم آن را مصرف کنند، نظر پزشک خود را در مورد فواید و عوارض احتمالی درمان سیر بسیار مهم است.

همین امر در مورد بیمارانی که از داروهای فشار خون استفاده می کنند نیز صادق است.

مصرف سیر به صورت خام بیشتر توصیه می شود. همه ترجیح نمی دهند سیر خام بخورند، زیرا طعم تند و بوی تند دارد. این خواص سیر پخته شده بسیار کاهش می یابد.

سیر پخته شده راحت تر هضم می شود. پخت بیش از حد باعث کاهش ارزش غذایی آن می شود.

به همین دلیل می توانید آشپزی با پوسته را انتخاب کنید. اگر سیر را به صورت نیم پز مصرف کنید، می توانید از مزایای زیر بهره مند شوید:

برای بیماری های قلبی عروقی مفید است. رگ ها را تمیز می کند و در برابر بیماری های قلبی مقاومت می کند.

فشار خون را کاهش می دهد. فشار خون و سطح کلسترول را تنظیم می کند.

سیر پخته سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از بیماری ها محافظت می کند.

به حذف فلزات سنگین انباشته شده در بدن کمک می کند.

استخوان ها را تقویت می کند. برای سلامت استخوان ها و ماهیچه ها مفید است و ساختاری ورزشی می بخشد.

از آنجایی که این ماده غذایی با ارزش غذایی بالاست، به رفع خستگی کمک می کند. تناسب اندام را حفظ می کند.

مرگ سلولی سالم را کاهش می دهد. این به بدن کمک می کند تا جوان و زنده بماند.

خاصیت اشتها آوری دارد. اطلاعاتی در مورد فواید سیر برای چشم وجود دارد.