با افزودن اسانس به غذا از فاسد شدن آن جلوگیری نمایید

آیا این موضوع حقیقت دارد که با افزودن اسانس می توانی از فاسد شدن غذا جلوگیری کنیم؟ با مجموعه آراد برندینگ ما همراه باشید.

اسانس ها ویژگی های منحصر به فردی دارند و در اصل بوی غذاهایی هستند که ما مورد استفاده قرار می دهیم برای مثال اسانس وانیل پودری که می توان در تهیه انواع کیک ها و دسر ها مورد استفاده باشد.

برخی از اسانس ها نیز وجود دارند که خاصیت درمانی دارند و می توان از آنها در طب استفاده و بهره برد مانند اسانس گیاه ترخون که در انواع خمیر دندان و غیره استفاده می شود.