از میوه خشک در اصفهان برای کیک عروسی استفاده شد

خواص: میوه خشک

میوه خشک شده با طعم میوه ای است. میوه ها با خشک شدن رطوبت خود را از دست داده اند. میزان قند آنها افزایش می یابد و باعث ماندگاری

بیشتر آنها می شود. میوه های خشک سولفوره و غیر سولفوره در دسترس هستند. میوه های خشک سولفوره می شوند تا پوسیده نشوند و رنگ شدید خود را از

دست ندهند.

فروشندگان میوه خشک در اصفهان این محصول را با کیفیت بالات و قیمت مناسب ارائه می دهند.

میوه خشک در واقع از خاورمیانه به ویژه ایران، عراق، سوریه و ترکیه می آید. میوه ها در اینجا با خشک کردن نگهداری می شدند. این اولین روش نگهداری غذا بود که

شناخته شده بود. خرما و انجیر خشک در بین النهرین و انگور خشک در ارمنستان شناخته شده بود. در یونان، انجیر خشک حتی یک غذای اصلی بود. بعدها این نوع

نگهداری از خاورمیانه از طریق یونان به ایتالیا آمد. در آنجا از انجیر و کشمش به عنوان میوه های خشک محبوب و غذاهای اصلی استفاده می شد. آنها به عنوان یک

همراه ویژه برای ظروف در نظر گرفته می شدند. از سوی دیگر در آسیا آلو، هلو و زردآلو را خشک می کردند.

کاربرد: میوه خشک

میوه های خشک یک میان وعده سالم بین وعده های غذایی هستند. آنها همچنین یک جزء مهم در یک موسلی میوه یا بار میوه هستند. آلو، آلو، سیب، گلابی، انگور،

توت فرنگی، کیوی، زردآلو و هلو به ویژه برای خشک کردن مناسب هستند. از انواع توت های کوچکتر مانند کرن بری یا گل رز نیز می توان برای خشک کردن استفاده

کرد. البته میوه های استوایی و عجیب و غریب به صورت خشک نیز موجود است. اینها خرما و انجیر، آناناس، موز، انبه و پاپایا هستند. اسموتی و دسر را می توان از

میوه های خشک تهیه کرد. میوه های خشک را می توان در نان میوه ای نیز یافت. یکی دیگر از انواع خوشمزه، میوه های خشک شیرین شده یا با روکش شکلات

است.

به دلیل محتوای قندی که دارند، منبع انرژی در دسترس کودکان و ورزشکاران محسوب می شوند.

محل نگهداری: میوه خشک

میوه های خشک به راحتی قابل نگهداری هستند. آنها باید خشک، خنک و تا حد امکان از نور محافظت شوند. بعد از باز شدن باید دوباره محکم بسته شوند. ظروف

قابل آب بندی برای این کار ایده آل هستند.

در حالی که میوه خشک کم آب ماندگاری نسبتاً طولانی دارد، فاسد نشدنی نیست. برای ماندگاری طولانی تر، میوه ها با گاز یا گوگرد درمان می شوند تا از هجوم

انگلی محافظت شوند. روشی با افزودنی های شیمیایی کمتر، حفظ بخار است.