لیمو یک میوه محبوب است که مردم به مقدار کم از آن برای طعم دادن به غذا استفاده می کنند. با این حال، به دلیل طعم شدید و ترش، به ندرت آنها را به تنهایی مصرف می کنند.
لیمو به محصولات پخته شده، سس ها، سس های سالاد، مارینادها، نوشیدنی ها و دسرها طعم می بخشد و همچنین منبع خوبی از ویتامین C است.
یک لیمو 58 گرمی می تواند بیش از 30 میلی گرم (میلی گرم) ویتامین C را تامین کند.
ویتامین C برای سلامتی ضروری است و کمبود آن می تواند منجر به مشکلات سلامتی شود. کاشفان اولیه این را می دانستند.
و در سفرهای طولانی خود لیمو ترش جهرم را برای کمک به پیشگیری یا درمان اسکوربوت، یک بیماری تهدید کننده زندگی که در میان ملوانان رایج بود، مصرف کردند.
این مقاله به محتوای تغذیهای لیمو، فواید احتمالی آن برای سلامتی، راههای استفاده از آن در غذا و هرگونه خطر بالقوه سلامتی میپردازد.
فواید
لیمو می تواند سالم و با طراوت باشد.
لیمو منبع عالی ویتامین C و فلاونوئیدها است که آنتی اکسیدان هستند.
آنتی اکسیدان ها به حذف رادیکال های آزاد که می توانند به سلول های بدن آسیب برسانند، کمک می کنند.
این مواد مغذی می توانند به پیشگیری از بیماری ها و افزایش سلامت و تندرستی کمک کنند.
در اینجا برخی از فواید احتمالی مصرف لیمو وجود دارد.
1) کاهش خطر سکته مغزی
طبق یک مطالعه در سال 2012، فلاونوئیدهای موجود در مرکبات ممکن است به کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک در زنان کمک کند.
مطالعه ای بر روی داده های نزدیک به 70000 زن در طول 14 سال نشان داد کسانی که بیشتر مرکبات مصرف می کردند، 19 درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی ایسکمیک نسبت به زنانی بودند که کمترین مصرف را داشتند.
سکته مغزی ایسکمیک شایع ترین نوع سکته مغزی است. این می تواند زمانی اتفاق بیفتد که یک لخته خون جریان خون به مغز را مسدود کند.
یک مطالعه جمعیتی در سال 2019 نشان داد که مصرف طولانی مدت و منظم غذاهای حاوی فلاونوئید ممکن است به محافظت در برابر سرطان و بیماری های قلبی عروقی کمک کند. با این حال، این مطالعه نشان داد که افرادی که سیگار میکشیدند یا الکل زیاد مصرف میکردند، کمتر سود میبرند.
پتاسیم ممکن است به کاهش خطر سکته کمک کند. کدام غذاها حاوی پتاسیم هستند؟