با مصرف بادام زمینی گوجه ای می توانید صورت خود را چاق کنید

بادام زمینی منبع خوبی از فیبر غذایی است و طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری از جمله چندین ویتامین گروه B، ویتامین E، مواد معدنی مانند آهن، روی، پتاسیم و

منیزیم، مواد معدنی آنتی اکسیدانی (سلنیوم، منگنز و مس) را فراهم می کند.

با کمال تعجب، بادام زمینی گوجه ای در واقع در خانواده آجیل نیست. آنها به همراه غذاهایی مانند نخود سبز، سویا و عدس به عنوان حبوبات طبقه بندی می شوند.

گیاه بادام زمینی احتمالاً در آمریکای جنوبی در برزیل یا پرو سرچشمه گرفته است. دانشمندان سفالی 3500 ساله به شکل بادام زمینی و همچنین تزئین شده با بادام

زمینی را در آمریکای جنوبی پیدا کردند.

بادام زمینی به عنوان میوه گیاه بادام زمینی در زیر زمین رشد می کند. در اوایل دهه 1800، آمریکایی ها شروع به کشت بادام زمینی به عنوان یک محصول تجاری

کردند. به طور متوسط، آمریکایی ها بیش از 6 پوند بادام زمینی در سال می خورند. امروزه 50 درصد از بادام‌زمینی‌هایی که در ایالات متحده مصرف می‌شوند به شکل

کره بادام‌زمینی مصرف می‌شوند.

فواید سلامتی

بسیاری از مردم بر این باورند که بادام زمینی به اندازه آجیل های واقعی مانند بادام، گردو یا بادام هندی ارزش غذایی ندارد. اما در واقع، بادام زمینی فواید سلامتی

مشابه آجیل های گران قیمت را دارد و نباید به عنوان یک غذای مغذی از آن غافل شد.

سلامت قلب

توجه زیادی به گردو و بادام به عنوان غذاهای «مفید برای قلب» به دلیل محتوای بالای چربی های غیراشباع آن ها شده است. اما تحقیقات نشان می دهد که بادام

زمینی به اندازه آجیل گران تر برای سلامت قلب مفید است.

بادام زمینی با کاهش سطح کلسترول از بیماری قلبی جلوگیری می کند. آنها همچنین می توانند از تشکیل لخته های خونی کوچک جلوگیری کرده و خطر حمله قلبی

یا سکته را کاهش دهند.

کاهش وزن

غذاهای حاوی پروتئین زیاد می توانند به شما کمک کنند با کالری کمتر احساس سیری کنید. و در میان آجیل ها، بادام زمینی بعد از بادام از نظر تعداد پروتئین در رتبه

دوم قرار دارد. مطالعات نشان داده است افرادی که مقدار متوسطی از بادام زمینی را در رژیم غذایی خود قرار می دهند از بادام زمینی چاق نمی شوند. در واقع، بادام

زمینی می تواند به کاهش وزن آنها کمک کند.